Boot speeddate Heeg

Beste Wayfarer zeilers,
Op zaterdag 17 september a.s. tussen 10.00-18.00 uur hebben we een mooie kans om onze Wayfarer klasse te promoten.
Op Passantenhaven Heegerwal in Heeg wordt door WSH (Watersport Vereniging Heeg) vanuit haar clubhuis It Sylhûs, Pharshoeke 101 een z.g. BOOT SPEEDDATE georganiseerd.
Aan volwassen zeilers en jeugd zeilers wordt dan de mogelijkheid geboden om een aantal zeilboten uit te proberen en informatie te verkrijgen over de verschillende klasseverengingen en de activiteiten die er georganiseerd worden.
Wij vinden het superleuk om ons daar te presenteren met alle typen Wayfarers. Hoe groter onze groep, hoe leuker en gezelliger! Zeer zeker ook een uitdaging voor Wayfarer zeilers die pas kort  in een Wayfarer varen.
Zowel oude als nieuwe Wayfarers zijn interessant om te laten zien.
We zullen ook een slideshow van enkele van onze Wayfarer evenementen showen. Jij neemt een geïnteresseerde zeiler mee in je boot of je laat iemand er een rondje in varen en natuurlijk vertel je enthousiast over jouw boot en/of de avonturen en ervaringen die je hebt beleefd met wedstrijden, toertochtjes of bij je eigen zeilvereniging!
We verwachten dat het een heel gezellige dag wordt bij het gastvrije WSH en uiteraard is het ons streven om op deze dag nieuwe leden voor de Nedwa aan te trekken.
Zelf zal ik er op vrijdag de 16e al naar toe gaan en zet dan een tentje op voor de nacht.
Zou fijn zijn als ik van jullie binnen een week een reactie mag krijgen!
Met sportieve zeilgroeten namens de Nedwa,
Joke (secretaris)Boat Speeddate 2016-page-001 (1)